ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ

με Αυτόλογους Αυξητικούς Παράγοντες

Η αυτόλογη θεραπεία τριχόπτωσης με αυξητικούς παράγοντες αξιοποιεί τους αυξητικούς παράγοντες του αίματος του ίδιου του ασθενούς, με στόχο την αποκατάσταση της λειτουργίας των τριχοθυλακίων και τη φύτρωση νέων μαλλιών. Τα συστατικά του αίματός σας βοηθούν τα μαλλιά σας να αναπτύσσονται φυσικά χωρίς χειρουργική επέμβαση, τοξίνες ή άλλες δυνητικά επιβλαβείς μεθόδους. Επίσης μπορεί να εφαρμοστεί μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών μεγιστοποιώντας το αποτέλεσμα.

Η διαδικασία για την αυτόλογη θεραπεία τριχόπτωσης με αυξητικούς παράγοντες είναι η εξής:
Λήψη μικρής ποσότητας αίματος από τον ασθενή, το οποίο φυγοκεντρείται ώστε να απομονωθούν οι αυξητικοί παράγοντες. Κατόπιν γίνεται η ενεργοποίηση και η έγχυση των αυξητικών παραγόντων στις περιοχές του τριχωτού όπου παρατηρείται αραίωση των μαλλιών με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας.

Η θεραπεία επαναλαμβάνεται μία φορά το μήνα για 3-6 συνεδρίες, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος και στη συνέχεια η συντήρηση γίνεται έπειτα από αξιολόγηση του ιατρού. Τα αποτελέσματα είναι απολύτως φυσικά, χωρίς παρενέργειες.

Πρόκειται για μια απόλυτα ασφαλή διαδικασία που εφαρμόζεται αποκλειστικά από το δερματολόγο μας. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος μόλυνσης ή φλεγμονής, καθώς το υλικό αυτό είναι στείρο μικροβίων και προέρχεται από τον ίδιο μας τον οργανισμό.

* Μετά από απόφαση του Ιατρικού Συλλόγου, απαγορεύεται να αναγράφονται οι τιμές.

Καλέστε μας σήμερα
για ένα ραντεβού

210 3630306-7

Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα χαρούν να συζητήσουν
μαζί σας και να σας ενημερώσουν για τις τελευταίας
τεχνολογίας υπηρεσίες μας.

Καλέστε μας σήμερα
για ένα ραντεβού

210 3630306-7

Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα χαρούν να συζητήσουν μαζί σας και να σας ενημερώσουν για τις τελευταίας τεχνολογίας υπηρεσίες μας.

Ενδιαφέρεστε για κάποια Υπηρεσία μας;

Στείλτε μας email και θα σας απαντήσουμε σύντομα