ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΤΙΩΝ Casmara

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΤΙΩΝ

Casmara

Τιμή: 70€

Η περιοχή γύρω απ’ τα μάτια είναι πολύ ευαίσθητη, το δέρμα αρκετά λεπτό και συχνά, ενώ φροντίζουμε το υπόλοιπο πρόσωπο, την παραμελούμε.

Η αφυδάτωση της περιοχής, η έκθεση στις καιρικές συνθήκες, η έντονη εκφραστικότητα, αλλά και ο απαιτητικός τρόπος ζωής δημιουργούν τις πρώτες λεπτές γραμμές, καθώς και την εμφάνιση μαύρων κύκλων.

Η νέα μοναδική αποκλειστική θεραπεία ματιών της Casmara στοχεύει στην άμεση λάμψη της περιοχής των ματιών, ενώ παράλληλα βοηθά στην αντιμετώπιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

Η θεραπεία ξεκινάει με ένα λεμφικό μασάζ στην περιοχή των ματιών χρησιμοποιώντας ειδική μάσκα η οποία κάνοντας λεμφικές πιέσεις γύρω από την περιοχή, βοηθάει στην απομάκρυνση των οιδημάτων γύρω και κάτω από τα μάτια.

Στη συνέχεια χρησιμοποιούνται ειδικές μάσκες ματιών και προϊόντα τα οποία είναι εμπνευσμένα από το carboxytherapy ενώ περιέχουν και platinum!

Έχει άμεσα και ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία, καθώς επαναφέρει το περίγραμμα των ματιών και βοηθάει στην αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων!

Καλέστε μας σήμερα
για ένα ραντεβού

210 3630306-7

Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα χαρούν να συζητήσουν
μαζί σας και να σας ενημερώσουν για τις τελευταίας
τεχνολογίας υπηρεσίες μας.

Καλέστε μας σήμερα
για ένα ραντεβού

210 3630306-7

Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα χαρούν να συζητήσουν μαζί σας και να σας ενημερώσουν για τις τελευταίας τεχνολογίας υπηρεσίες μας.

Ενδιαφέρεστε για κάποια Υπηρεσία μας;

Στείλτε μας email και θα σας απαντήσουμε σύντομα