ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΑΤΟΥΑΖ

100% αφαίρεση τατουάζ με Pico by Thirio Tattoo

Στην αφαίρεση τατουάζ θεωρούμε πως δεν θα χρειαστούν συστάσεις, σαν thirio tattoo removal τα 3 τελευταία χρονιά κάναμε δυνατά όσα οι άλλοι θεωρούσαν αδύνατα!

Έχουμε αποδείξει στον κόσμο ότι ήμασταν και εξακολουθούμε να είμαστε, η πρώτη και μοναδική επιλογή για άμεση, ασφαλή αλλά και αναίμακτη αφαίρεση τατουάζ, με αποτελέσματα που μας ανέβασαν στην κορυφή και μας έκαναν αυτό που είμαστε σήμερα στις συνειδήσεις σας!

Με πάνω από 1000 ευχαριστημένους πελάτες σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Με εξειδίκευση που έχουμε αποκτήσει μετά από σεμινάρια σε 4 χώρες του εξωτερικού, στα μεγαλύτερα ιατρεία, αλλά πάνω από όλα την εμπειρία που μας προσέφεραν όλες αυτές οι καθημερινές περιπτώσεις των πελατών μας, που δύσκολα ή εύκολα έφταναν πάντα στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το μηχάνημα laser που χρησιμοποιούμε είναι το DISCOVERY PICO plus LASER της εταιρίας QUANTA SYSTEM, με παλμό Pico second (τρισεκατομμυριοστό του δευτερόλεπτου) που διασπά τη χρωστική τριπλάσια από ότι ένα qswitch laser. Έχει 3 ανεξάρτητες δέσμες laser 1064nm, 532nm και 694nm (ruby), για όλα τα χρώματα και με δύναμη που φτάνει το 1,8GW. Είναι ισχυρότερο από κάθε άλλο Laser σε ολόκληρο τον κόσμο, μειώνοντας τον αριθμό συνεδριών αλλά και τον πόνο έως και 70% από ότι ένα QSWITCH Laser!

Δείτε την πιστοποίηση της εξειδίκευσης μας αλλά και τα βραβεία του laser, καθώς και την πλήρη ενημέρωση για την υπηρεσία μας στον σύνδεσμο thirio tattoo removal.

Σας ευχαριστούμε!

Καλέστε μας σήμερα
για ένα ραντεβού

210 3630306-7

Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα χαρούν να συζητήσουν
μαζί σας και να σας ενημερώσουν για τις τελευταίας
τεχνολογίας υπηρεσίες μας.

Καλέστε μας σήμερα
για ένα ραντεβού

210 3630306-7

Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα χαρούν να συζητήσουν μαζί σας και να σας ενημερώσουν για τις τελευταίας τεχνολογίας υπηρεσίες μας.

Ενδιαφέρεστε για κάποια Υπηρεσία μας;

Στείλτε μας email και θα σας απαντήσουμε σύντομα