Προϊόντα - Συνεργαζόμενες Εταιρίες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 

Η Sesderma αποτελεί πρωτοπόρο στην προώθηση της Νοήμονος Δερματολογίας. Αυτές οι αρχές καθρεπτίζονται στην Πολιτική Ποιότητας της εταιρίας μας.

Η Πολιτική Ποιότητας της Sesderma βασίζεται στις εξής θεμελιώδεις αρχές:

  • Προωθεί την έρευνα, την εξέλιξη και την καινοτομία σε νέα προϊόντα για να καλύψει τις ανάγκες που έχει το ανθρώπινο δέρμα. Μέχρι σήμερα, χρησιμοποιούμε τη γνώση και την εμπειρία μας από κλινικές μελέτες και πρακτικές, όπως επίσης και την αδιάλλειπτη επικοινωνία μας με επαγγελματίες.
  • Προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας, σε όρους ασφάλειας, ποιότητας αλλά και ενεργών συστατικών, παρουσιάζοντας έτσι την αφοσίωσή μας στην ευρωστία του ανθρώπινου δέρματος, ενώ παράλληλα συμμορφωνόμαστε με τα νομικά πλαίσια και απαιτήσεις κάθε χώρας, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας να σας προσφέρουμε την ικανοποίηση στις απαιτήσεις σας.
  • Εγγυώμαστε μια απόλυτα ικανοποιητική εμπειρία και σχέση με τους πελάτες μας, η οποία συμπεριλαμβάνει τις ενεργές σχέσεις μαζί σας και ακούμε τις ανάγκες σας.
  • Βελτιώνουμε συνεχώς τις διαδικασίες παραγωγής και διαχείρισής μας και έτσι αυξάνουμε την αποτελεσματικότητα & την αποδοτικότητα μας.
  • Ενισχύουμε και επικροτούμε την επαγγελματική βελτίωση και ανάπτυξη και τις δεξιότητες των εργαζομένων μας, μέσω της συνεχούς και εξειδικευμένης εκπαίδευσης.

Τα συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας της Sesderma είναι εγγυμένα και πιστοποιημένα από τον Οδηγό Πιστοποίησης για Σωστή Πρακτική στην Παραγωγή Κοσμητικών Προϊόντων ISO 22716:2007, η οποία εκδόθηκε από το SGS Certification Body το Νοέμβριο του 2013.

Η Sesderma είναι επίσης κάτοχος του Πιστοποιητικού Συμμόρφωσης με Ορθές Πρακτικές Παραγωγής για Κοσμητικά Προϊόντα (GMP), το οποίο έχει εκδοθεί από το Ισπανικό Οργανισμό Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας(AEMPS) από τις 7 Φεβρουαρίου του 2014.

medik9-logo-t_2

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ 

Πιστεύουμε πως είναι σημαντικό να διαχειριζόμαστε και να εξετάζουμε την ποιότητα που προσφέρουμε ενδελεχώς, εγγυώμενοι πως κάθε νέα παρτίδα προϊόντων είναι όσο δραστική όσο και η τελευταία, κάθε ετικέτα έχει τοποθετηθεί σωστά και κάθε συσκευασία έχει συσκευασθεί με τρόπο πανομοιότυπο με κάθε άλλη. Το έξυπνο τεχνολογικό μας τμήμα έχει εφεύρει ένα λογισμικό ζύγισης προϊόντων το οποίο μπορεί να διαγνώσει ακόμη και αν υπολείπεται έστω και 1mL προϊόντος από μια συσκευασία.

Η Medik8 ακολουθεί πάντοτε τις βέλτιστες οδηγίες και προδιαγραφές παραγωγής οι οποίες προϋποθέτουν τις γνώσεις μας από τους τομείς της ιατρικής και φαρμακευτικής. Έτσι, μπορείτε να είστε πάντοτε ήσυχοι πως τα προϊόντα για τη φροντίδα του προσώπου σας έχουν δημιουργηθεί αυστηρά με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Οι ρίζες της εταιρίας μας βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και η παραγωγή μας γίνεται σε Βρετανικό έδαφος, οπότε θεωρείται δεδομένη η συμμόρφωσή μας με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας. Απολαύστε την καινοτομία αλλά και την ακρίβεια σε κάθε προϊόν που παράγουμε.

Πέρα από τα λόγια, η Medik8 είναι πιστοποιημένη* τόσο με με τα πρότυπα δημιουργίας και παραγωγής καλλυντικών όσο και πρότυπα διαχείρισης ποιότητας. Αυτή η πιστοποίηση απαιτεί μόνιμη παρακολούθηση και συχνές πρακτικές αξιολόγησης. Σκοπεύουμε να διατηρήσουμε αυτό το επίπεδο ποιότητας σε καθετί που παράγουμε και σε κάθε τομέα της εταιρίας μας.

Medik8 είναι πιστοποιημένη με ISO 22716 & ISO 9001 καθώς και το Lloyd’s Registry Quality Assurance (LRQA)