ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ

Από την τέλεια καθαριότητα στην ολική αναδόμηση. Clear to restore!

Χαρίστε στο πρόσωπό σας τη λάμψη και την περιποίηση που του αξίζει! Δοκιμάστε την αγωγή των 4 συνεδριών – 4 σταδίων αναδόμησης και κερδίστε όλα τα οφέλη που χαρίζει ένας απλός καθαρισμός αλλά και την εντατική αναζωογόνηση που χρειάζεται το δέρμα σας!

 

1o ΣΤΑΔΙΟ: Clear & Purify

Ξεκινάμε με βαθύ καθαρισμό προσώπου. Διπλή απολέπιση, τόσο μηχανική όσο και ενζυματική, για τέλεια προετοιμασία και αφαίρεση σμήγματος. Ακολουθεί μασάζ αποτοξίνωσης με εξειδικευμένο έλαιο, πλούσιο σε Ω3, Ω6, Ω9, καθαριστική μάσκα για λείανση και σύσφιξη πόρων και τέλος ενίσχυση επιδερμίδας με Φωτοθεραπεία και τριπλού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ. Το τέλειο ξεκίνημα μιας εκπληκτικής αγωγής!

 

2o ΣΤΑΔΙΟ: Ηydrate & Recovery

Επόμενο στάδιο είναι η ενίσχυση του δέρματος με ενυδάτωση και τροφή για υγεία. Διπλή απολέπιση με μηχανισμό και ενζυματικό peel. Το εκχύλισμα papaya και τα αμινοξέα δίνουν λείανση και λάμψη. Το έλαιο μασάζ, πλούσιο σε Argan oil και αντιοξειδωτικά, προάγει τη λάμψη και τη μείωση ρυτίδων. Η εκπληκτική μάσκα Ultimate Recovery εμπλουτίζει και δίνει όγκο στο δέρμα, δίνοντας την απόλυτη ενυδάτωση. Η δύναμη του φωτός συμπληρώνει και ολοκληρώνει το αποτέλεσμα.

 

3o ΣΤΑΔΙΟ: Replenish & Even

Επόμενο στάδιο η ενίσχυση σε θρεπτικά συστατικά και η αντιοξείδωση. Δίνουμε ομοιομορφία, λείανση, σύσφιξη και λάμψη με τη δύναμη της Vitamin C! 10% καθαρό L-ascorbic acid σε συνδυασμό με ενυδατικά, θρεπτικά συστατικά και πεπτίδια, για μέγιστη κολλαγονογένεση και αντιοξείδωση. Ενίσχυση με αντιγηραντικό έλαιο, μασάζ, Φωτοθεραπεία και το άμεσο αποτέλεσμα συνδυάζεται με την απόλυτη απόλαυση!

 

4o ΣΤΑΔΙΟ: Brighten & Restore

Τελειώνουμε με την απόλυτη αναδόμηση που στηρίζεται στα πεπτίδια, για άμεσο αλλά και μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα. Διπλή απολέπιση, μασάζ, εφαρμογή ορών που δρουν στη διέγερση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, μάσκα με πεπτίδια και βιταμίνες A, B, C, E που δίνουν ισορροπία, λάμψη και απόλυτη σύσφιξη!!! Η Φωτοθεραπεία θα ολοκληρώσει την αγωγή και θα σας δώσει το αποτέλεσμα που δεν θα πιστεύετε!!!

Ξεκινήστε τώρα!

Καλέστε μας σήμερα
για ένα ραντεβού

210 3630306-7

Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα χαρούν να συζητήσουν
μαζί σας και να σας ενημερώσουν για τις τελευταίας
τεχνολογίας υπηρεσίες μας.

Καλέστε μας σήμερα
για ένα ραντεβού

210 3630306-7

Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα χαρούν να συζητήσουν μαζί σας και να σας ενημερώσουν για τις τελευταίας τεχνολογίας υπηρεσίες μας.

Ενδιαφέρεστε για κάποια Υπηρεσία μας;

Στείλτε μας email και θα σας απαντήσουμε σύντομα