Καλώς ήρθατε!

Πρόκειται για μια πρότυπη αισθητική δερματολογική κλινική, με τρόπο λειτουργίας, μηχανήματα αλλά και χώρο που σίγουρα δε μοιάζει με τίποτα από όσα έχετε δει ως σήμερα. Επικεντρωνόμαστε τόσο στη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας για τον επισκέπτη όσο και στη στοχευμένη αντιμετώπιση της κάθε περίπτωσης. 

Προτεραιότητα μας είναι η χρήση καινοτόμων εφαρμογών, σύγχρονων μηχανημάτων laser υψηλής ποιότητας και η αρτιότερη κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού. Αξιοποιώντας όλη την εμπειρία που αποκτήσαμε από το πρώτο μας εγχείρημα ως «Thirio Tattoo Removal”, ασχολούμαστε με εφαρμογές που πραγματοποιούν εξ ολοκλήρου όσα υπόσχονται, έχοντας αυστηρά στο επίκεντρο τον άνθρωπο και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του. Απόδειξη άλλωστε όλων αυτών είναι η πορεία που διαγράψαμε τα προηγούμενα χρόνια, επενδύοντας στον πιο σύγχρονο εξοπλισμό αφαίρεσης tattoo και παράλληλα στην πλήρη εξειδίκευση των ανθρώπων που στελεχώνουν την κλινική μας.

Προχωράμε μπροστά, μεγαλώνουμε και επεκτεινόμαστε πάντα όμως με την ίδια αρχική ιδέα και το αρχικό μας σύνθημα: « Αν είναι να το κάνεις κάν’το αποτελεσματικά! »

Οι πιο αυστηροί κριτές των εφαρμογών μας είμαστε άλλωστε εμείς οι ίδιοι.

Με εκτίμηση
Οι άνθρωποι της Derma Pro.

LOGO_HEADER_NEW

Οι συνεργάτες μας

Γεωργιος Καλογερακης

Πλαστικός Χειρουργός προσωπου & σωματοσ

Ο Dr. Γεώργιος Καλογεράκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα. Εισήχθη ύστερα από εξετάσεις στην Ιατρική σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης το 2003 και αποφοίτησε με βαθμό “Λίαν Καλώς” το 2009. Στη συνέχεια και αφού ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία καθώς και την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου, εκπαιδεύτηκε στις βασικές αρχές της Γενικής Χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας κατά την περίοδο 2011-2012.

Μετέπειτα μετέβη στο εξωτερικό ώστε να ειδικευθεί στο διεθνούς φήμης Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Μάντσεστερ. Αναλυτικότερα, ειδικεύτηκε στη Πλαστική Επανορθωτική Χειρουργική, στην Χειρουργική Άκρας Χείρας και στην Αποκατάσταση Εγκαυμάτων Ενηλίκων στο Wythenshawe Hospital of South Manchester. Επίσης στην Αποκατάσταση Συγγενών ανωμαλιών και Εγκαυμάτων Παίδων στο Royal Manchester Children’s Hospital καθώς και στην Αποκατάσταση Μαστού και αντιμετώπιση Νεοπλασιών Κεφαλής & Τραχήλου και Δέρματος στο περίφημο Aντικαρκινικό Νοσοκομείο “The Christie” του Μάντσεστερ κατά την περίοδο 2013-2017.

Τέλος και πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, εξειδικεύτηκε στην Αισθητική Πλαστική Χειρουργική Προσώπου και Σώματος συμμετέχοντας ως υπότροφος στο Aesthetic Fellowship of North West Deanery of Greater Manchester, μαθαίνοντας τα μυστικά και τις τελευταίες τεχνικές πλάι σε παγκοσμίως αναγνωρισμένους Πλαστικούς Χειρουργούς. 

Ο Dr. Καλογεράκης έχει συμμετάσχει σε δεκάδες Επιστημονικά Συνέδρια και Μετεκπαιδευτικά Σεμινάρια ως ομιλητής ή ακροατής ανά την υφήλιο και μόνιμη μέριμνα του είναι η διαρκής ενημέρωση για τις νεότερες τεχνικές και μεθόδους Πλαστικής Χειρουργικής. Είναι κάτοχος του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Πλαστικής Χειρουργικής και έχει περάσει επίσης με επιτυχία τις Ελληνικές Εξετάσεις Πλαστικής Χειρουργικής. Τέλος είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής (EBOPRAS), της Αμερικανικής Εταιρείας Αισθητικής Ιατρικής και Χειρουργικής,της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής και του Αγγλικού Ιατρικού Συλλόγου.

 • 11/09 – 08/10 Οπλίτης ιατρός ταξιαρχίας Λιτοχώρου 
 • 12/10 – 11/11 Αγροτικός ιατρός Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας Κέντρο υγείας γόννων 
 • 01/12 – 07/13 Ειδίκευση γενικής χειρουργικής, Γενικό νοσοκομείο Λάρισας 
 • 07/13 – 07/16 Ειδίκευση στην πλαστική χειρουργική ενηλίκων και χειρουργική Άκρας Χείρας, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Μάντσεστερ (UHSM) 
 • 07/16 – 12/16 Ειδίκευση στην πλαστική και επανορθωτική χειρουργική παίδων, στο πανεπιστημιακό παιδιατρικό νοσοκομείο του Μάντσεστερ 
 • 01/17 – 06/17 Ειδίκευση στην αντιμετώπιση του καρκίνου του δέρματος, στο αντικαρκινικό νοσοκομείο the Christie Hospital 
 • 06/17 – 11/17 Εξειδίκευση στην αισθητική πλαστική χειρουργική στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Μάντσεστερ 12/17-12/18 
 • Εξειδίκευση στην επανορθωτικη πλαστική χειρουργική στο αντικαρκινικό νοσοκομείο Mεταξά 
 • 01/19 -παρόν Ιδιώτης αισθητικής και επανορθωτικης πλαστικής χειρουργικής 

Αικατερινη Φραγκου

Χειρουργος ΩΡΛ & Πλαστικος Χειρουργος Προσωπου

Η ιατρός Αικατερίνη Φράγκου είναι Χειρουργός ΩΡΛ και Πλαστικός Χειρουργός Προσώπου (Facial Plastic Surgeon), μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου (EAFPS), της Ευρωπαϊκής (ERS) και Αμερικανικής (ARS) Ρινολογικής Εταιρείας. Διατηρεί ενεργές συνδρομές με τους ιατρικούς συλλόγους των χωρών όπου υπηρέτησε. Η ιατρός αποφοίτησε με άριστα από το Πανεπιστήμιο La Sapienza της Ρώμης και εξειδικεύτηκε στην ΩΡΛ και στην Χειρουργική Κεφαλής & Τραχήλου στα Νοσοκομεία ΓΝΑ 251, 401 ΓΣΝΑ και “Σωτηρία” της Αθήνας. Εξειδικεύτηκε στο Λονδίνο στην Αισθητική Ιατρική και Χειρουργική. Κατέχει δίπλωμα MBA από το ΙΝSEAD, το καλύτερο Business School παγκοσμίως και έχει διακριθεί στην Επιχειρηματικότητα και στην δημιουργία Start-ups στο Χώρο της Υγείας.

Η ιατρός Αικατερίνη Φράγκου είναι Χειρουργός ΩΡΛ και Πλαστικός Χειρουργός Προσώπου (Facial Plastic Surgeon), μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου (EAFPS), της Ευρωπαϊκής (ERS) και Αμερικανικής (ARS) Ρινολογικής Εταιρείας. Διατηρεί ενεργές συνδρομές με τους ιατρικούς συλλόγους των χωρών όπου υπηρέτησε. 

Η ιατρός αποφοίτησε με άριστα από το Πανεπιστήμιο La Sapienza της Ρώμης και εξειδικεύτηκε στην ΩΡΛ και στην Χειρουργική Κεφαλής & Τραχήλου στα Νοσοκομεία ΓΝΑ 251, 401 ΓΣΝΑ και “Σωτηρία” της Αθήνας. Εξειδικεύτηκε στο Λονδίνο στην Αισθητική Ιατρική και Χειρουργική. Κατέχει δίπλωμα MBA από το ΙΝSEAD, το καλύτερο Business School παγκοσμίως και έχει διακριθεί στην Επιχειρηματικότητα και στην δημιουργία Start-ups στο Χώρο της Υγείας. 

Για περισσότερα από 15 χρόνια έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Νοσοκομειακούς ομίλους της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, της Ασίας και της Αφρικής, όπου ασχολήθηκε εκτενώς με την επανορθωτική πλαστική Χειρουργική Προσώπου, ενώ παράλληλα καλύπτει ολόκληρο το φάσμα της ΩΡΛ και Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου. Είναι προσηλωμένη στην υψηλού επιπέδου, εξατομικευμένη ιατρική φροντίδα, πάντα σε ένα άνετο και σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον. 

Στη διάρκεια της καριέρας της έχει πραγματοποιήσει πάνω από 6.000 χειρουργικές επεμβάσεις και έχει εξειδικευθεί στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε VIP ασθενείς, αφού έχει διατελέσει ΩΡΛ και Πλαστικός Χειρουργός Προσώπου σε μέλη της Βασιλικής Οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας και των Εμιράτων, της Ηγεσίας των Μαλδίβων και της Γκάνας, αλλά και των μελών του Ιδρύματος Κλίντον. Διετέλεσε Διευθύντρια της Κλινικής ΩΡΛ και Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου του Νοσοκομείου Lucca Health, μέλους του Ομίλου BlackIvy (θυγατρικής του Ιδρύματος Κλίντον) στην Γκάνα, όπου παράλληλα ανέπτυξε μεγάλη φιλανθρωπική δράση. 

Η Δρ. Αικατερίνη Φράγκου έχει αφιερώσει την καριέρα της στην εξατομικευμένη προσέγγιση των ασθενών της, όλων των ηλικιών και όλων των εθνικοτήτων, πάντα με προσήλωση στα υψηλότερα standards της ηθικής και της ακεραιότητας.

Επαγγελματική Πορεία:

 • 2004-2005: Υπηρεσία Υπαίθρου Π.Ι Κοσμά, Ν. Αρκαδίας
 • 2005-2011: Ειδικότητα στα Νοσοκομεία 251 ΓΝΑ, 401  ΓΣΝΑ και “Σωτηρία”
 • 2011-2013: Facial Plastic Surgeon, Transform Clinic, Harley Street, London, UK 
 • 2013-2018: ENT and Facial Plastic Surgeon Consultant. Dr. Sulaiman Al Habib, Riyadh, KSA 
 • 2018-2019: Διευθύντρια ΩΡΛ κλινικής Tree Top Hospital (Ramsey Sime Darby Healthcare), Μαλδίβες 
 • 2019-2022: Διευθύντρια ΩΡΛ κλινικής Lucca Health, (BlackIvy Group, θυγατρική Ιδρύματος Κλίντον), USA και Γκάνα

Στην Ελλάδα συνεργάζεται με την Κλινική Derma Pro στο Κολωνάκι. Συμμετέχει τακτικά ως ομιλήτρια σε εθνικά και παγκόσμια Συνέδρια και ενημερώνεται διαρκώς για όλες τις ιατρικές εξελίξεις στην ειδικότητά της. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την οικογένεια της και με την αποκατάσταση παλαιών ιστορικών κτηρίων. Έχει μία κόρη 4 ετών και είναι παντρεμένη με τον Σμήναρχο ε.α. Κυριάκο Κάση, ο οποίος είναι ο προσωπικός σύμβουλος του Εμίρη του Abu Dhabi και Μέντορας πολλών Διεθνών Προσωπικοτήτων.

δημητριοσ δημητριου

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος - Δερματοχειρουργός

Ο ιατρός Δημήτριος Δημητρίου μεγάλωσε στο νησί της Σύρου. Εισήχθη και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή με γενικό βαθμό πτυχίου: «Λίαν Καλώς 8.75» το 2000. Συνέχισε την ιατρική του εκπαίδευση συμμετέχοντας σε δεκάδες συνέδρια και σεμινάρια. Τα σημαντικότερα είναι τα εξής:

 •  Συμμετοχή σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια δερματολογίας και δερματοχειρουργικής. 
 • 55ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Δερματοχειρουργικής (Μάιος 2015) 
 • 56ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Δερματοχειρουργικής (Απρίλιος 2016) 
 • 13th Spring Symposium of the European Academy of Dermatolog and Venereology (Μάιος 2016) 
 • 57ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Δερματοχειρουργικής (Απρίλιος 2017)
 • 17η Δερματολογική διημερίδα πραγματοπιηθείσα στο ίδρυμα ιατροβιολογικών ερευνών της ακαδημίας Αθηνών (Δεκέμβριος 2017) 
 • 1st Hellenic annual symposium in medical aesthetics (Iούνιος 2018) 
 •  14o Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας &  Αφροδισιολογίας (Νοέμβριος 2018)-Παρακολούθηση & Ενεργό συμμετοχή στα επιστημονικά φροντιστήρια του συνεδρίου:
  – Θεραπείες αντιγήρανσης – BTX
  – Βασικές αρχές Δερματοχειρουργικής
  – θεραπείες αντιγήρανσης 
  – Aντιμετώπιση κυτταρίτιδας -μεσοθεραπεία – λιπόλυση – αποκόλληση ινώδους ιστού
  – Νήματα PDO & COG
  – Fillers & Μεσοθεραπεία άνω και κάτω προσώπου 

Το 2000 ξεκίνησε συνεργασία με ιδιωτικές κλινικές και θεραπευτήρια. Ακολούθησε τρίμηνη εκπαίδευση στην παθολογική και χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Σύρου. Κατά το έτος 2007-2008 εργάστηκε ως Ιατρός υπαίθρου στο αγροτικό ιατρείο Τήνου & Σίφνου. Το 2009 συνεχίζει την καριέρα του ως Ειδικευόμενος Ιατρός Παθολογίας στην Παθολογική κλινική του Γ.Ν. Σύρου έως το 2011. Έπειτα εργάστηκε για 2 χρόνια ως Ιδιώτης Ιατρός, στο νομό Ηλείας, ως Υπεύθυνος για την διαχείρηση-αντιμετώπιση παθολογικών & χειρουργικών περιστατικών.

Το 2013 βρίσκεται ως Ειδικευόμενος Ιατρός Δερματολογίας στην Δερματολογική κλινική του νοσοκομείου Ευαγγελισμός Ε.Ε. Αθηνών. Εξειδικεύεται στη δερματοχειρουργική πραγματοποιώντας δεκάδες χειρουργικές επεμβάσεις (αφαίρεση καρκίνων δέρματος, σπίλων, θηλωμάτων κ.ά) καθώς και στη διαχείριση κ επιτυχή αντιμετώπιση μεγάλου εύρους δερματολογικών νοσημάτων της κλινικής δερματολογίας. Έχει ενεργό συμμετοχή, κατά την διάρκεια της 3ετούς θητείας του, στο ιατρείο ψωρίασης, υπό την εποπτεία του Διευθυντή κ. Ναούμ Χρήστου και της Επιμελήτριας κας Δάγκαρη Ιωάννας.

Το 2016 έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας: Δερματολογία-Αφροδισιολογία. Ένα χρόνο μετά εργάζεται σαν Επικουρικός ιατρός δερματολόγος στο Κ.Υ. Βύρωνα. Κατά την 2ετή θητεία του εξέτασε άνω των 6.800 ασθενών. Από το 2020 συνεργάζεται με δερματολογικά-αισθητικά κέντρα και υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης στο ιδιωτικό ιατρείο καθηγήτριας ιατρικής ΕΚΠΑ και διευθύντριας της Δερματολογίας.

Είναι μέλος της ΕΔΑΕ & ΔΕΡΜΑΤΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ