Καλώς ήρθατε!

Πρόκειται για μια πρότυπη αισθητική δερματολογική κλινική, με τρόπο λειτουργίας, μηχανήματα αλλά και χώρο που σίγουρα δε μοιάζει με τίποτα από όσα έχετε δει ως σήμερα. Επικεντρωνόμαστε τόσο στη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας για τον επισκέπτη όσο και στη στοχευμένη αντιμετώπιση της κάθε περίπτωσης. 

Προτεραιότητα μας είναι η χρήση καινοτόμων εφαρμογών, σύγχρονων μηχανημάτων laser υψηλής ποιότητας και η αρτιότερη κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού. Αξιοποιώντας όλη την εμπειρία που αποκτήσαμε από το πρώτο μας εγχείρημα ως «Thirio Tattoo Removal”, ασχολούμαστε με εφαρμογές που πραγματοποιούν εξ ολοκλήρου όσα υπόσχονται, έχοντας αυστηρά στο επίκεντρο τον άνθρωπο και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του. Απόδειξη άλλωστε όλων αυτών είναι η πορεία που διαγράψαμε τα προηγούμενα χρόνια, επενδύοντας στον πιο σύγχρονο εξοπλισμό αφαίρεσης tattoo και παράλληλα στην πλήρη εξειδίκευση των ανθρώπων που στελεχώνουν την κλινική μας.

Προχωράμε μπροστά, μεγαλώνουμε και επεκτεινόμαστε πάντα όμως με την ίδια αρχική ιδέα και το αρχικό μας σύνθημα: « Αν είναι να το κάνεις κάν’το αποτελεσματικά! »

Οι πιο αυστηροί κριτές των εφαρμογών μας είμαστε άλλωστε εμείς οι ίδιοι.

Με εκτίμηση
Οι άνθρωποι της Derma Pro.

LOGO_HEADER_NEW

Οι συνεργάτες μας

Το ανθρώπινο δυναμικό μας απαρτίζεται από: 
• Δερματολόγους, με ειδίκευση στην αισθητική δερματολογία
• Πτυχιούχους αισθητικής κοσμετολογίας
• Πτυχιούχους νοσηλευτικής Α.Ε.Ι.