ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Βαθιά ενυδάτωση δέρματος και θρέψη του δέρματος

Η Δερματολόγος μας γνωρίζει σχεδόν όλες τις εφαρμογές και μεθόδους μεσοθεραπείας και προτείνει συγκεκριμένες εφαρμογές ανάλογα με την περίπτωση!

Τι είναι η μεσοθεραπεία;
Η μεσοθεραπεία είναι μια άριστη θεραπεία αντιγήρανσης, που έχει κάνει την εμφάνισή της εδώ και πολλά χρόνια και αναφέρεται στην τεχνική με την οποία βιταμίνες, πεπτίδια, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και φυσικά εκχυλίσματα εγχέονται στο δέρμα με μικροενέσεις.

Είναι μία από τις πιο γνωστές και αποτελεσματικές μη επεμβατικές διαδικασίες, που δίνουν λύση σε μία πληθώρα προβλημάτων, όπως η αντιμετώπιση των πολύ λεπτών ρυτίδων και της φωτογήρανσης, η χαλάρωση του δέρματος, η αφυδάτωση κ.α.

Με την μεσοθεραπεία το πρόσωπο αναζωογονείται και ενυδατώνεται  βαθιά αποκτώντας μια υγιή όψη. Η ενυδάτωση που προσφέρει η μεσοθεραπεία είναι τόσο αποτελεσματική, ώστε δεν μπορεί να συγκριθεί με την ενυδάτωση που παρέχουν ακόμα και οι πιο ακριβές κρέμες της αγοράς.

Με την έγχυση των ουσιών που περιέχονται στο κοκτέιλ της μεσοθεραπείας, συμβαίνει άμεσα η διέγερση κολλαγόνου και ελαστίνης, που κρατούν το πρόσωπό σας νεανικό. Παράλληλα η αντιοξειδωτική δράση των ουσιών αυτών είναι μεγάλη, προσφέροντας επιπλέον πλεονεκτήματα στο πρόσωπο.

Η μεσοθεραπεία συστήνεται για την πρόληψη και τη θεραπεία της θαμπάδας του προσώπου και των βλαβερών επιπτώσεων της ηλιακής ακτινοβολίας,  προσφέροντας παράλληλα ενυδάτωση, θρέψη και σύσφιξη.

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία ματιών μπορεί να επιλεγεί στοχευμένα για τους μαύρους κύκλους και τις λεπτές ρυτίδες. Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ηλικίας και η μεσοθεραπεία πάει τον χρόνο πίσω, επαναφέροντας λάμψη γύρω από τα μάτια και ένα ξεκούραστο και ζωντανό βλέμμα.

Τα αποτελέσματα διαφέρουν ανάλογα με τον στόχο της θεραπείας και το μέγεθος του προβλήματος. Φαίνονται μετά την δεύτερη συνεδρία και διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, το οποίο ποικίλει ανάλογα με τις συνήθειες του ατόμου (κάπνισμα, διατροφή κ.α.).

Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι ανώδυνη θεραπεία και μπορεί να προκαλέσει μόνο μια μικρή ενόχληση την ώρα της έγχυσης των ουσιών. Αυτό εξαρτάται από το βάθος της έγχυσης και το είδος της θεραπείας που θα επιλεγεί. Αν ο ασθενής το επιθυμεί, μπορεί εξαρχής να τοποθετηθεί αναισθητική κρέμα στην περιοχή.

Συνήθως δεν προκαλούνται παρενέργειες. Μπορεί μόνο να παρατηρηθεί κάποια μικρή μελανιά, που υποχωρεί μετά από λίγες μέρες χωρίς να αφήσει κανένα σημάδι. Άλλες  φυσιολογικές παρενέργειες είναι η φαγούρα και η ερυθρότητα της περιοχής.

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία είναι μία τεχνική που χρησιμοποιεί πλάσμα από τον ίδιο τον οργανισμό και αντικαθιστά το φάρμακο του εμπορίου. Λαμβάνεται από τον ασθενή αίμα, το οποίο υπόκειται σε φυγοκέντρηση και έτσι διαχωρίζεται το πλάσμα που είναι πλούσιο σε  αυξητικούς παράγοντες.

Η διαδικασία δεν υπερβαίνει την μία ώρα και τα αποτελέσματα διαρκούν για 2-3 περίπου μήνες.

Μετά την ενηλικίωση όλοι και όλες θεωρούνται κατάλληλοι υποψήφιοι για την μεσοθεραπεία  στο πρόσωπο και στο σώμα. Συνήθως η πρώτη επίσκεψη γίνεται στη ηλικία των 30  ετών, εκτός αν υπάρχει βαριά κληρονομικότητα στην γήρανση και την κυτταρίτιδα. Καλό είναι να αποφεύγεται και από τις έγκυες γυναίκες.

H διάρκεια και η συχνότητα των θεραπειών εξαρτάται από το είδος της θεραπείας και το πόσο βαρύ είναι το πρόβλημα. Αρχικά απαιτούνται 3-5  συνεδρίες με απόσταση 15 ημερών μεταξύ τους. Μόλις τελειώσουν οι θεραπείες «εφόδου», μπορείτε να επαναλαμβάνετε μία συνεδρία συντήρησης ανά τρείς μήνες.

Οι ουσίες που περιλαμβάνονται στο διάλυμα της μεσοθεραπείας  είναι στο μεγαλύτερό τους μέρος βιταμίνες, πεπτίδια και μέταλλα.

Οι βιταμίνες προστατεύουν τις ίνες του κολλαγόνου, ενυδατώνουν, ενισχύουν την μικροκυκλοφορία, συμβάλλουν στην σύνθεση ασβεστίου και στην ομαλή λειτουργία των κυττάρων του δέρματος.

  • Ενυδάτωση ακόμα και στην βαθύτερη στιβάδα
  • Μείωση των ρυτίδων και γραμμών
  • Αφαίρεση μαύρων στιγμάτων
  • Βελτίωση μαύρων κύκλων
  • Βελτίωση της υφής του δέρματος
  • Σύσφιξη επιδερμίδας

Ανά ηλικία μπορεί να προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα:

20-30 χρονών : Eνυδάτωση, λάμψη και επιβράδυνση των συνεπειών του γήρατος
30-40 χρονών: Bελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος, ενυδάτωση, λάμψη
45+:  αντιγήρανση, μείωση ρυτίδων, αποκατάσταση ενυδάτωσης

Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι μία προσιτή σε όλους αντιγηραντική θεραπεία, με τιμές αρκετά λογικές. Το τελικό κόστος διαμορφώνεται ύστερα από αξιολόγηση από τον γιατρό. Επίσης η τελική τιμή μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με το διάλυμα ουσιών.

Η δερματολόγος του ιατρείου μας έχει πλήρη εξειδίκευση σε αρκετές μορφές μέσοθεραπείας και προτείνει συγκεκριμένα πρωτόκολλα ανάλογα με την περίσταση και τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου!

Ρωτήστε μας για να σας κατατοπίσουμε πλήρως!

* Μετά από απόφαση του Ιατρικού Συλλόγου, απαγορεύεται να αναγράφονται οι τιμές.

Καλέστε μας σήμερα
για ένα ραντεβού

210 3630306-7

Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα χαρούν να συζητήσουν
μαζί σας και να σας ενημερώσουν για τις τελευταίας
τεχνολογίας υπηρεσίες μας.

Καλέστε μας σήμερα
για ένα ραντεβού

210 3630306-7

Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα χαρούν να συζητήσουν μαζί σας και να σας ενημερώσουν για τις τελευταίας τεχνολογίας υπηρεσίες μας.

Ενδιαφέρεστε για κάποια Υπηρεσία μας;

Στείλτε μας email και θα σας απαντήσουμε σύντομα