ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

Βαθειά ενυδάτωση δέρματος και καταπολέμιση της κυτταρίτιδας

Η Δερματολογος μας γνωρίζει σχεδόν όλες τις εφαρμογές και μεθόδους μεσοθεραπειας και προτείνει συγκεκριμένες εφαρμογές ανάλογα με την περίπτωση!

Τι είναι η μεσοθεραπεία;
Η μεσοθεραπεία είναι μια άριστη θεραπεία αντιγήρανσης, που έχει κάνει την εμφάνισή της εδώ και πολλά χρόνια και αναφέρεται στην τεχνική με την οποία βιταμίνες, πεπτίδια, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και φυσικά εκχυλίσματα εγχέονται στο δέρμα με μικροενέσεις.

Είναι μία από τις πιο γνωστές και αποτελεσματικές μη επεμβατικές διαδικασίες, που δίνουν λύση σε μία πληθώρα προβλημάτων, όπως η αντιμετώπιση των πολύ λεπτών ρυτίδων και της φωτογήρανσης, η χαλάρωση του δέρματος, η αφυδάτωση κ.α.

Τα αποτελέσματα διαφέρουν ανάλογα με τον στόχο της θεραπείας και το μέγεθος του προβλήματος. Φαίνονται μετά την δεύτερη συνεδρία και διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, το οποίο ποικίλει ανάλογα με τις συνήθειες του ατόμου (κάπνισμα, διατροφή κ.α.).

Η μεσοθεραπεία σώματος είναι ανώδυνη θεραπεία και μπορεί να προκαλέσει μόνο μια μικρή ενόχληση την ώρα της έγχυσης των ουσιών. Αυτό εξαρτάται από το βάθος της έγχυσης και το είδος της θεραπείας που θα επιλεγεί. Αν ο ασθενής το επιθυμεί, μπορεί εξαρχής να τοποθετηθεί αναισθητική κρέμα στην περιοχή.

Συνήθως δεν προκαλούνται παρενέργειες. Μπορεί μόνο να παρατηρηθεί κάποια μικρή μελανιά, που υποχωρεί μετά από λίγες μέρες χωρίς να αφήσει κανένα σημάδι. Άλλες  φυσιολογικές παρενέργειες είναι η φαγούρα και η ερυθρότητα της περιοχής.

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία (PRP) είναι μία τεχνική που χρησιμοποιεί πλάσμα από τον ίδιο τον οργανισμό και αντικαθιστά το φάρμακο του εμπορίου. Λαμβάνεται από τον ασθενή αίμα, το οποίο υπόκειται σε φυγοκέντρηση και έτσι διαχωρίζεται το πλάσμα που είναι πλούσιο σε  αυξητικούς παράγοντες.

Η διαδικασία δεν υπερβαίνει την μία ώρα και τα αποτελέσματα διαρκούν για 2-3 περίπου μήνες.

Η μεσοθεραπεία μπορεί να προσφέρει πολύ θετικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, αφού στοχεύει στους παράγοντες που την σχηματίζουν εξαλείφοντάς τους. Μέσω της ειδικής φόρμουλας, ο γιατρός βελτιώνει την μικροκυκλοφορία στις περιοχές που εμφανίζεται η κυτταρίτιδα και εν τέλει η επιφάνεια του δέρματος βελτιώνεται.

Επιπλέον, η μεσοθεραπεία μπορεί να είναι ευεργετική και στην μείωση του λίπους που εμφανίζεται τοπικά, με την διάσπαση των υπαρχόντων λιποκυττάρων.

Μετά την ενηλικίωση όλοι και όλες θεωρούνται κατάλληλοι υποψήφιοι για την μεσοθεραπεία  στο πρόσωπο και στο σώμα. Συνήθως η πρώτη επίσκεψη γίνεται στη ηλικία των 30  ετών, εκτός αν υπάρχει βαριά κληρονομικότητα στην γήρανση και την κυτταρίτιδα. Καλό είναι να αποφεύγεται και από τις έγκυες γυναίκες.

H διάρκεια και η συχνότητα των θεραπειών εξαρτάται από το είδος της θεραπείας και το πόσο βαρύ είναι το πρόβλημα. Αρχικά απαιτούνται 3-5  συνεδρίες με απόσταση 15 ημερών μεταξύ τους. Μόλις τελειώσουν οι θεραπείες «εφόδου», μπορείτε να επαναλαμβάνετε μία συνεδρία συντήρησης ανά τρείς μήνες.

Οι ουσίες που περιλαμβάνονται στο διάλυμα της μεσοθεραπείας  είναι στο μεγαλύτερό τους μέρος βιταμίνες, πεπτίδια και μέταλλα.

Οι βιταμίνες προστατεύουν τις ίνες του κολλαγόνου, ενυδατώνουν, ενισχύουν την μικροκυκλοφορία, συμβάλλουν στην σύνθεση ασβεστίου και στην ομαλή λειτουργία των κυττάρων του δέρματος.

  • Ενυδάτωση ακόμα και στην βαθύτερη στιβάδα
  • Μείωση των ρυτίδων και γραμμών
  • Αφαίρεση μαύρων στιγμάτων
  • Βελτίωση μαύρων κύκλων
  • Βελτίωση της υφής του δέρματος
  • Σύσφιξη επιδερμίδας

Ανά ηλικία μπορεί να προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα:

20-30 χρονών : Eνυδάτωση, λάμψη και επιβράδυνση των συνεπειών του γήρατος
30-40 χρονών: Bελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος, ενυδάτωση, λάμψη
45+:  αντιγήρανση, μείωση ρυτίδων, αποκατάσταση ενυδάτωσης

Η μεσοθεραπεία σώματος είναι μία προσιτή σε όλους αντιγηραντική θεραπεία, με τιμές αρκετά λογικές. Το τελικό κόστος διαμορφώνεται ύστερα από αξιολόγηση από τον γιατρό. Επίσης η τελική τιμή μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με το διάλυμα ουσιών.

Η δερματολόγος του ιατρείου μας έχει πλήρη εξειδίκευση σε αρκετές μορφές μέσοθεραπείας και προτείνει συγκεκριμένα πρωτόκολλα ανάλογα με την περίσταση και τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου!

Ρωτήστε μας για να σας κατατοπίσουμε πλήρως!

* Μετά από απόφαση του Ιατρικού Συλλόγου, απαγορεύεται να αναγράφονται οι τιμές.

Καλέστε μας σήμερα
για ένα ραντεβού

210 3630306-7

Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα χαρούν να συζητήσουν
μαζί σας και να σας ενημερώσουν για τις τελευταίας
τεχνολογίας υπηρεσίες μας.

Καλέστε μας σήμερα
για ένα ραντεβού

210 3630306-7

Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα χαρούν να συζητήσουν μαζί σας και να σας ενημερώσουν για τις τελευταίας τεχνολογίας υπηρεσίες μας.

Ενδιαφέρεστε για κάποια Υπηρεσία μας;

Στείλτε μας email και θα σας απαντήσουμε σύντομα