ΜΕΛΑΓΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ

Αφαίρεση πανάδων, age/brown spots

Μελαγχρωματικές βλάβες, πανάδες, age spots, μέλασμα.  Με την προγενέστερη εμπειρία μας ως Thirio tattoo removal χρησιμοποιώντας το πιο σύγχρονο μηχάνημα laser για την αφαίρεση tattoo, αδιαμφισβήτητα έχουμε αποδείξει ότι κατέχουμε την εξειδίκευση στην αφαίρεση tattoo.

Οι μελαγχρωματικές βλάβες του δέρματος έχουν παρά πολλά κοινά με την αφαίρεση tattoo, που τόσο καλά γνωρίζουμε, με την διαφορά ότι εξαφανίζονται πολύ πιο εύκολα και σε πολλές περιπτώσεις αρκεί και μια μόνο συνεδρία. Κατέχοντας εδώ και 3 χρόνια το discovery pico της εταιρίας quanta, το πρώτο, αποτελεσματικότερο αλλά και ασφαλέστερο laser στον κόσμο, εκτός από την αφαίρεση τατουάζ αποκτήσαμε εμπειρία και εξειδίκευση σε αφαίρεση πανάδων, age ή brown spots καθώς και μελάσματος. Σημειώνεται ότι πριν από την τεχνολογία pico η θεραπεία τους ήταν τρομερά χρονοβόρα και πολλές φορές χωρίς κανένα αποτέλεσμα!

Τα αποτελέσματα με το discovery pico αποδείχτηκαν άμεσα. Με το pico η αφαίρεση είναι ασφαλής, άμεση και αποτελεσματική ακόμα και σε μια μόνο συνεδρία ενώ η επιτυχία είναι εγγυημένη από εμάς στο 100%. Επιπλέον, υπάρχει και η δυνατότητα να γίνει συνδυαστική εφαρμογή με fractional cool beam laser για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα όπου αυτό κριθεί απαραίτητο. Το pico laser με 3 διαφορετικές δέσμες στοχεύει επιλεκτικά στην βλάβη της μελανίνης διασπώντας την και εξαφανίζοντάς την χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια καθώς ο παλμός είναι σε pico seconds επιτρέποντάς μας να χρησιμοποιήσουμε ακόμα μεγαλύτερες εντάσεις ενέργειας με ασφάλεια. Η εφαρμογή είναι απολύτως ασφαλής ενώ δεν χρειάζεται καμία αποθεραπεία παρά μόνο εφαρμογή αναπλαστικής κρέμας στο σημείο μετά την συνεδρία καθώς επίσης και προστασία από τον ήλιο με τη χρήση ενός καλού αντηλιακού.