Λιπομεταφορά - Λιποαναρρόφηση

Αφαιρέστε με ασφάλεια το περιττό λίπος ή μεταφέρετε το στα σημεία που επιθυμείτε.

Η συσσώρευση λίπους σε ορισμένες περιοχές του σώματος είναι επίμονη και πολλές φορές ανθεκτική σε κάθε είδους άσκηση ή διατροφή. Σε αυτές τις περιπτώσεις η λιποαναρρόφηση έρχεται να δώσει τη λύση και να βελτιώσει το περίγραμμα του σώματος αφαιρώντας λίπος από την κοιλιά, τη μέση, τους γοφούς, το στήθος, τους βραχίονες, τις γάμπες και το λαιμό. Πρέπει να καταστεί σαφές ωστόσο ότι η συγκεκριμένη παρέμβαση αντιμετωπίζει τοπικά προβλήματα περίσσειας λιπώδους ιστού και βοηθά στη μείωση των πόντων αλλά δε αποτελεί επιλογή απώλειας βάρους και μαζικού αδυνατίσματος.

Η διάρκεια της επέμβασης ποικίλλει ανάλογα τον αριθμό των περιοχών που θα υποβληθούν σε θεραπεία. Αρχικά διηθείται η περιοχή με ένα ειδικό διάλυμα που παρέχει αναισθησία και αγγειοσύσπαση ώστε να αποφύγουμε τον πόνο και τις μικροαιμορραγίες. Στη συνέχεια, διενεργούνται μικροσκοπικές τομές της τάξης των 3-4 χιλιοστών ώστε να εισαχθούν τα εργαλεία της αναρρόφησης και να αφαιρεθεί με ασφάλεια το περιττό λίπος. Η επιτυχία της επέμβασης βασίζεται στην αφαίρεση της σωστής ποσότητας λίπους η οποία ακολουθείται από την απαραίτητη παθητική ρίκνωση του δέρματος η οποία αποτελεί και φυσιολογική ιδιότητα του. Το αποτέλεσμα της επέμβασης θα γίνει ορατό λίγες εβδομάδες αργότερα (4-6) όταν και θα υποχωρήσει το οίδημα και θα επανακάμψει πλήρως ο οργανισμός. Η αποθεραπεία είναι σύντομη και ανώδυνη και η επιστροφή στην εργασία γίνεται σε λίγες μόλις ημέρες ανάλογα βέβαια την περίσταση. Οι ουλές επουλώνουν εξαιρετικά και ο βαθμός ικανοποίησης πολύ μεγάλος.

Περιοχές που εφαρμόζεται λιπομεταφορά – λιποαναρρόφηση:

  • Κοιλιά 
  • Μέση
  • Γοφοί
  • Στήθος
  • Βραχίονες
  • Γάμπες
  • Λαιμός
  • Αιδοίο

Ο χειρουργός πλαστικός της Derma Pro, κ. Καλογεράκης, ύστερα από μία ενδελεχή κλινική εξέταση μπορεί να σας συμβουλέψει ποια χειρουργική μέθοδος δύναται να λύσει το δικό σας πρόβλημα με τις μικρότερες δυνατές τομές. Δείτε το βιογραφικό του γιατρού εδώ.

Καλέστε μας σήμερα
για ένα ραντεβού

210 3630306-7

Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα χαρούν να συζητήσουν
μαζί σας και να σας ενημερώσουν για τις τελευταίας
τεχνολογίας υπηρεσίες μας.

Καλέστε μας σήμερα
για ένα ραντεβού

210 3630306-7

Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα χαρούν να συζητήσουν μαζί σας και να σας ενημερώσουν για τις τελευταίας τεχνολογίας υπηρεσίες μας.

Ενδιαφέρεστε για κάποια Υπηρεσία μας;

Στείλτε μας email και θα σας απαντήσουμε σύντομα