HYDRAFACIAL ΥΔΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ

Η αυθεντική!

Προσφορά 2+1 :
Στις 2 ίδιες Θεραπείες σας κάνουμε την 3η ΔΩΡΟ

• Πρόσωπο: 70€
Πλάτη: 120€
Ντεκολτέ: 40€
Γλουτοί: 120€

Καθαρισμός προσώπου με την αποτελεσματική θεραπεία Hydrafacial. Αποκτήστε λαμπερό και υγιές πρόσωπο με τον πιο σύγχρονο και ανώδυνο τρόπο. Η θεραπεία μέσω του Hydrafacial συμβάλλει άμεσα στην περιποίηση προσώπου.

Αυτός ο καθαρισμός προσώπου είναι μια θεραπεία που δεν χρειάζεται καμία απολύτως αποθεραπεία, τα αποτελέσματα φαίνονται την ίδια στιγμή ενώ καθαρίζουν, αναζωογoνούν, λευκαίνουν και θρέφουν το πρόσωπο σε βάθος, συνδυάζοντας 4 θεραπείες σε 1.

H Υδροδερμοαπόξεση Hydrafacial είναι μια μη επεμβατική, πολλαπλών βημάτων θεραπεία καθαρισμού του προσώπου, η οποία συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της Υδροδερμοαπόξεσης (hydradermabrasion), του Χημικού Peeling, της Eξαγωγής του Σμήγματος, της Ενυδάτωσης και της Αντιοξειδωτικής Προστασίας.

Στη σύγχρονη ιατρική πραγματοποιείται μέσα από την αξιοποίηση της δράσης που προσφέρουν τα αντιοξειδωτικά, οι βιταμίνες και το υαλουρονικό οξύ ενώ ταυτόχρονα, επιτυγχάνεται η βελτίωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων του προσώπου, καθαρίζονται οι φραγμένοι πόροι και επαναφέρεται η ισορροπία στα λιπαρά ή με τάση ακμής δέρματα.

Δημοσιευμένες κλινικές μελέτες από κορυφαίους γιατρούς των ΗΠΑ έχουν δείξει ότι το Hydrafacial αποδίδει καλύτερα από κάθε άλλη θεραπεία αναζωογόνησης του δέρματος. Μέσα από το σύστημα 4 in 1 Vortex Technology, εξασφαλίζει καθαρισμό, απολέπιση, διόρθωση των ατελειών της επιδερμίδας, βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση, καθώς και εξάλειψη των ρυτίδων.

To Ηydrafacial είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, παρέχοντας μη επεμβατική θεραπεία και ένα προσωρινό άνοιγμα των πόρων, μαζί με τον κατάλληλο συνδυασμό των serum που διαθέτει. Χρησιμοποιώντας, το πιο εξελιγμένο τεχνικά, μη αφαιρετικό και χωρίς λέιζερ σύστημα στον κλάδο της σύγχρονης Δερματολογίας, παρέχει άμεσα αποτελέσματα που διαρκούν, χαρίζοντας στο δέρμα υγεία και λάμψη.

Σε ποιους απευθύνεται;
Η Υδροδερμοαπόξεση Hydrafacial απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες, σε όλους τους τύπους δέρματος και σε κάθε ηλικία. Μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε πολύ νεαρά άτομα (π.χ. εφήβους), εφόσον ο γιατρός κρίνει ότι είναι απαραίτητη για ένα συγκεκριμένο δέρμα. Πραγματοποιείται όλους τους μήνες του χρόνου και δεν απαιτεί χρόνο αποκατάστασης.

Οι επώνυμοι λένε το  Hydrafacial και Red Carpet Treatment, καθώς πρόκειται για τη θεραπεία που προτιμούν λίγο πριν βγουν στο κόκκινο χαλί! Το γεγονός ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί την τελευταία στιγμή χωρίς να απαιτεί χρόνο αποκατάστασης, ωθεί πολλούς celebrities στο να την προτιμούν λίγο πριν από μια σημαντική εμφάνιση, υποβάλλοντας το πρόσωπό τους σε μια αναζωογονητική και ευχάριστη διαδικασία καθαρισμού που χαρίζει στο δέρμα βαθιά λάμψη και ενυδάτωση.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η θεραπεία Hydrafacial μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες (π.χ. Βtx Θεραπεία Αντιγήρανσης, Υαλουρονικό, Μεσοθεραπεία κ.ά.) ή να προηγηθεί αυτών.

Πώς γίνεται;
Η διαδικασία της θεραπείας Υδροδερμοαπόξεσης Hydrafacial διαρκεί μόλις 25-30 λεπτά, προσφέροντας εμφανή αποτελέσματα, άμεσα, ανώδυνα και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Ενδεικτικές της ουσιαστικής αλλαγής που προσφέρει στο δέρμα είναι οι φωτογραφίες που απεικονίζουν ένα σημείο του προσώπου όπως τα ζυγωματικά, το μέτωπο ή η περιοχή γύρω από τη μύτη, πριν και μετά τη επέμβαση.

Η θεραπεία διαχωρίζεται σε τέσσερα βασικά στάδια:

1ο στάδιο – Υδροδερμαπόξεσης
Κατά το στάδιο αυτό, αρχικά πραγματοποιείται ένας επιφανειακός καθαρισμός. Στη συνέχεια απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα γίνεται η κατάλληλη προετοιμασία της για τα επόμενα στάδια.

2ο στάδιο – Peeling
Στην επιδερμίδα εγχέεται ένα μείγμα γλυκολικού και σαλικυλικού οξέος, που έχει την ικανότητα να λευκαίνει και να εξομαλύνει την επιδερμίδα, καθώς και να απομακρύνει τους ρύπους και τα κατάλοιπα από τους πόρους.

3ο στάδιο – Εξαγωγή σμήγματος
Χρησιμοποιούνται ειδικές κεφαλές που αυτές εφαρμόζουν αρνητική πίεση και ταυτόχρονα με την έγχυση ειδικών ορών καθαρίζουν το δέρμα σε βάθος, απομακρύνοντας το σμήγμα από τους πόρους καθώς και τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα.

4ο στάδιο – Ενυδάτωση και αντιοξειδωτική θεραπεία
Με την επιδερμίδα έτοιμη πλέον εγχέεται ένα serum, εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και πεπτίδια, το οποίο θα προσφέρει τόσο βαθιά ενυδάτωση όσο και αντιοξειδωτική προστασία.

Ποια είναι τα οφέλη;
Η Υδροδερμοαπόξεση Hydrafacial έχει ουσιαστικά και εμφανή πλεονεκτήματα για το δέρμα του προσώπου μας, τα οποία εμφανίζονται άμεσα και χωρίς την οποιαδήποτε ταλαιπωρία.

Tα πιο βασικά από αυτά είναι:

  • Απολέπιση
  • Βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος, με άμεσα αποτελέσματα
  • Ελαστικότητητα του δέρματος
  • Βελτίωση του χρώματος του δέρματος και αύξηση της ροής αίματος προς την επιφάνειά του
  • Απόκρυψη των έντονων ρυτίδων χωρίς να απαιτείται επέμβαση
  • Διόρθωση των ατελειών της επιδερμίδας όπως μαύρα στίγματα, σημάδια κ.ά.

Η θεραπεία Hydrafacial εφαρμόζεται και στην περιοχή της πλάτης. Καθαρίζει σε βάθος τους πόρους, διώχνει την περιττή λιπαρότητα και συγχρόνως προσφέρει ενυδάτωση. Ιδανικό για μετά την έκθεση στον ήλιο, για αναδόμηση της επιδερμίδας.

Οι ενδιαφερόμενοι που δοκιμάζουν την Υδροδερμοαπόξεση Hydrafacial γίνονται φανατικοί υποστηρικτές της και την βάζουν στις κορυφαίες και πιο μοντέρνες μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου με αποτελέσματα ορατά την ίδια στιγμή που γίνεται η εφαρμογή!!!

* Οι τιμές προσφοράς δεν συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Καλέστε μας σήμερα
για ένα ραντεβού

210 3630306-7

Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα χαρούν να συζητήσουν
μαζί σας και να σας ενημερώσουν για τις τελευταίας
τεχνολογίας υπηρεσίες μας.

Καλέστε μας σήμερα
για ένα ραντεβού

210 3630306-7

Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα χαρούν να συζητήσουν μαζί σας και να σας ενημερώσουν για τις τελευταίας τεχνολογίας υπηρεσίες μας.

Ενδιαφέρεστε για κάποια Υπηρεσία μας;

Στείλτε μας email και θα σας απαντήσουμε σύντομα