HYDRAFACIAL CRYO-DETOX​​
HYDRAFACIAL CRYO-DETOX​​
HYDRAFACIAL CRYO-DETOX​​
HYDRAFACIAL CRYO-DETOX​​

HYDRAFACIAL CRYO-DETOX​

Αναζωογόνηση, αποτοξίνωση και λάμψη

Προσφορά 2+1:
Στις 2 Θεραπείες σας κάνουμε την 3η ΔΩΡΟ

Τιμή: 150€

Το Hydrafacial Cryo-Detox είναι μία θεραπεία η οποία καθαρίζει σε βάθος το δέρμα, το αποτοξινώνει και παράλληλα του δίνει τη χαμένη λάμψη του πίσω.

Η διαδικασία ξεκινάει ανοίγοντας τους πόρους του δέρματος, στη συνέχεια χρησιμοποιούμε γλυκολικό οξύ για να ανεβάσουμε στην επιφάνεια του δέρματος ακόμα και το πιο βαθύ σμήγμα και αφού το αφαιρέσουμε χρησιμοποιούμε de-tox black mask για αποτοξίνωση.

Έπειτα, δίνουμε στο δέρμα τα απαραίτητα συστατικά για την ενυδάτωσή του μαζί με αντιοξειδωτικά συστατικά, ενώ παράλληλα χρησιμοποιούμε gold face mask για την ανάκτηση της χαμένης λάμψης και σφριγηλότητας της επιδερμίδας.

Τέλος κλειδώνουμε το αποτέλεσμά μας με μία αμπούλα λάμψης και αναδόμησης σε συνδυασμό με κρυοθεραπεία και έτσι πετυχαίνουμε ταυτόχρονα λάμψη και σύσφιξη του δέρματος.

1ο στάδιο – Υδροδερμοαπόξεση:
Κατά το στάδιο αυτό αρχικά πραγματοποιείται ένας επιφανειακός καθορισμός. Στη συνέχεια απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα γίνεται η κατάλληλη προετοιμασία της για τα επόμενα στάδια.

2ο στάδιο – Peeling:
Στην επιδερμίδα εγχέεται  γλυκολικού οξύ που έχει την ικανότητα να λευκαίνει και να εξομαλύνει την επιδερμίδα, καθώς και να απομακρύνει τους ρύπους και τα κατάλοιπα από τους πόρους.

3ο στάδιο – Εξαγωγή σμήγματος:
Χρησιμοποιούνται ειδικές κεφαλές που εφαρμόζουν αρνητική πίεση και ταυτόχρονα με την έγχυση ειδικών ορών καθαρίζουν το δέρμα σε βάθος, απομακρύνοντας το σμήγμα από τους πόρους καθώς και τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα.

4ο στάδιο – Black peel off mask:
Ειδική peel off μάσκα ιδανική για αποτοξίνωση του προσώπου.

5ο στάδιο – Ενυδάτωση και αντιοξειδωτική θεραπεία:
Mε την επιδερμίδα έτοιμη πλέον εγχέεται ένα σέρουμ εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά συστατικά και πεπτίδια, το οποίο θα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία

6ο στάδιο – Gold face mask:
Eιδική peel off μάσκα 24 καρατίων για λάμψη και σύσφιξη του προσώπου.

7ο στάδιο – Κρυοθεραπεια με αμπούλα λάμψης και σύσφιξης:
Χρησιμοποιείται αμπούλα λάμψης, σύσφιξης κι ενυδάτωσης σε συνδυασμό με κρυοθεραπεία για σύσφιξη και κλείσιμο των πόρων του δέρματος.

Δείτε το πρόσωπό σας στην καλύτερη εκδοχή του!!!

HYDRAFACIAL CRYO-DETOX​​
HYDRAFACIAL CRYO-DETOX​​

Καλέστε μας σήμερα
για ένα ραντεβού

210 3630306-7

Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα χαρούν να συζητήσουν
μαζί σας και να σας ενημερώσουν για τις τελευταίας
τεχνολογίας υπηρεσίες μας.

Καλέστε μας σήμερα
για ένα ραντεβού

210 3630306-7

Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα χαρούν να συζητήσουν μαζί σας και να σας ενημερώσουν για τις τελευταίας τεχνολογίας υπηρεσίες μας.

Ενδιαφέρεστε για κάποια Υπηρεσία μας;

Στείλτε μας email και θα σας απαντήσουμε σύντομα