ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Καταπολεμήστε τα σημάδια ακμής και γήρανσης!

Προσφορά: από 60€ μόνο 45€

Η φωτοθεραπεία με χρήση LED αποτελεί πλέον σύγχρονη, ασφαλή και αποτελεσματική διαδικασία που αυξάνει τη ζωτικότητα των κυττάρων και τα διεγείρει με απόλυτα φυσικό τρόπο, χωρίς να εκτεθούν σε βλαβερή ακτινοβολία. Με τη φωτοθεραπεία βοηθούμε την επιδερμίδα σε μία σειρά από ζητήματα που απασχολούν γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών. Τοποθετώντας μία “μάσκα” υψηλής τεχνολογίας στο πρόσωπο το φωτίζουμε με χρωματικό φως LED διαφορετικής συχνότητας, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος.

Το μπλε φως καταπολεμά τα σημάδια ακμής και παράλληλα δρα στους σμηγματογόνους αδένες περιορίζοντας την παραγωγή σμήγματος και συρρικνώνει τους διεσταλμένους πόρους. Μειώνει κοκκινίλες και ερεθισμούς και έχει αντιφλεγμονώδη δράση.
Το κόκκινο φως αυξάνει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης καθώς ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και του οξυγόνου στους ιστούς, ενώ είναι ιδανικό και για συνεδρίες αντιγήρανσης. Συνδυαστικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα χρώματα όπως κίτρινο, μωβ, λευκό, πράσινο.
Η φωτοθεραπεία μπορεί να συνδυαστεί με διάφορες θεραπείες προσώπου όπως δερμοαπόξεση με διαμάντι, hydrafacial ή ενυδάτωση, πάντα εξατομικευμένες και ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος του εκάστοτε πελάτη.

* Οι τιμές προσφοράς δεν συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Καλέστε μας σήμερα
για ένα ραντεβού

210 3630306-7

Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα χαρούν να συζητήσουν
μαζί σας και να σας ενημερώσουν για τις τελευταίας
τεχνολογίας υπηρεσίες μας.

Καλέστε μας σήμερα
για ένα ραντεβού

210 3630306-7

Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα χαρούν να συζητήσουν μαζί σας και να σας ενημερώσουν για τις τελευταίας τεχνολογίας υπηρεσίες μας.

Ενδιαφέρεστε για κάποια Υπηρεσία μας;

Στείλτε μας email και θα σας απαντήσουμε σύντομα