ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - Ocean Miracle Treatment

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ocean Miracle Treatment by Casmara

Τιμή: 80€

Ποιος δεν αγαπά ένα λαμπερό και σφριγηλό δέρμα χωρίς θαμπάδα και γραμμές ξηρότητας!

Το δέρμα μας, ως ζωντανός οργανισμός που είναι “διψάει” και για να αποκτήσει τη χαμένη του ελαστικότητα και υγρασία, εκτός από την καθημερινή μας περιποίηση στο σπίτι, έχει ανάγκη από μία πιο εξειδικευμένη θεραπεία, καλύπτοντας παράλληλα και τις ηλικιακές ανάγκες του δέρματος.
Όταν το δέρμα είναι σωστά ενυδατωμένο μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τις “κακουχίες” της καθημερινότητας (ήλιος, ρύποι, μακιγιάζ, κ.ά.).
Είναι γνωστό ότι με την πάροδο του χρόνου που φθίνει η παραγωγή υδατικών στοιχείων, είναι απαραίτητη η φροντίδα με ενυδατικά προϊόντα τα οποία εισχωρούν βαθύτερα στην επιδερμίδα με το μασάζ, το οποίο αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος.

Η Ocean Miracle Treatment by Casmara​ αποτελεί μία θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνει επιδερμική σύσφιξη. Είναι πλούσια σε αναζωογονητικά θαλάσσια ενεργά συστατικά, νερό Quinton, και την πιο προηγμένη βιοτεχνολογία για πλούσια ενυδάτωση και επαναφορά του οβάλ του προσώπου, ενώ παράλληλα επαναφέρει τον χαμένο όγκο του.

Αφεθείτε στα χέρια μας για μια υγιή όψη!

Καλέστε μας σήμερα
για ένα ραντεβού

210 3630306-7

Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα χαρούν να συζητήσουν
μαζί σας και να σας ενημερώσουν για τις τελευταίας
τεχνολογίας υπηρεσίες μας.

Καλέστε μας σήμερα
για ένα ραντεβού

210 3630306-7

Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα χαρούν να συζητήσουν μαζί σας και να σας ενημερώσουν για τις τελευταίας τεχνολογίας υπηρεσίες μας.

Ενδιαφέρεστε για κάποια Υπηρεσία μας;

Στείλτε μας email και θα σας απαντήσουμε σύντομα