ΕΝΕΣΙΜΗ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ

Απαλλαγείτε εύκολα και οριστικά από το τοπικό πάχος!

Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα, επίσης είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στο διπλοσάγονο οπού πάρα τις δίαιτες και την εφαρμογή άλλων θεραπειών πολλές φορές παραμένει.

Τα καλύτερα αποτελέσματα μπορούν να ληφθούν από ασθενείς με μεσαίο σωματικό βάρος ή που είναι ελαφρώς υπέρβαροι, με τοπική συσσώρευση λίπους, σε ανατομικές περιοχές όπως η κοιλιακή χώρα, τα ισχία, τα οπίσθια, το εσωτερικό των μηρών κ.λ.π., σημεία δηλαδή στα οποία το λίπος δεν εξαφανίζεται, παρά τη δίαιτα και τη σωματική άσκηση.

Η ενέσιμη διαδικασία γίνεται με τη χρήση πολύ λεπτής βελόνας ινσουλίνης, εφαρμόζεται κυρίως στο διπλοσάγονο αλλά και στο σώμα (κοιλιά, γόνατα, μπράτσα, μηρούς, γλουτούς). Η δράση του, εφαρμόζεται στη μεμβράνη των λιποκυττάρων που τη διασπά, και το περιεχόμενό τους αποβάλλεται από τον οργανισμό. Τα λιποκύτταρα νεκρώνονται και η περιοχή σμιλεύεται, αποβάλλοντας το περιττό λίπος.

Για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων, μπορεί να χρειαστούν από 1 έως 6 συνεδρίες οι οποίες θα πραγματοποιούνται κάθε 1 έως 1.5 μήνα. Ο ακριβής αριθμός εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος. Μετά τη θεραπεία, οι ασθενείς παρατηρούν ότι παράλληλα με την απώλεια τοπικού λίπους, έχει επέλθει σύσφιξη του δέρματος, κάνοντάς το να δείχνει πιο σφιχτό και νεανικό, ενώ τα αποτελέσματα θεωρούνται μόνιμα.

Μετά την ενέσιμη θεραπεία θα υπάρχουν ελαφριές μελανιές, πρήξιμο, ήπιος πόνος και κοκκινίλα στην περιοχή όπου έγιναν οι εγχύσεις. Μετά από λίγες ημέρες όμως, η κατάσταση αποκαθίσταται και τα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται ορατά.

Η εφαρμογή γίνεται από τον δερματολόγο μας με πλήρη εξειδίκευση.

* Μετά από απόφαση του Ιατρικού Συλλόγου, απαγορεύεται να αναγράφονται οι τιμές.

Καλέστε μας σήμερα
για ένα ραντεβού

210 3630306-7

Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα χαρούν να συζητήσουν
μαζί σας και να σας ενημερώσουν για τις τελευταίας
τεχνολογίας υπηρεσίες μας.

Καλέστε μας σήμερα
για ένα ραντεβού

210 3630306-7

Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα χαρούν να συζητήσουν μαζί σας και να σας ενημερώσουν για τις τελευταίας τεχνολογίας υπηρεσίες μας.

Ενδιαφέρεστε για κάποια Υπηρεσία μας;

Στείλτε μας email και θα σας απαντήσουμε σύντομα