ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΡΑΓΑΔΩΝ

Κι όμως γίνεται με εγγύηση από την Derma Pro!

Η αφαίρεση ραγάδων μέχρι τώρα βασάνιζε πολλούς από εμάς καθώς χρειάζονταν επιθετικές εφαρμογές. Ωστόσο, όλα τα προηγούμενα laser (θερμής δέσμης) δημιουργούσαν παρενέργειες και μελαγχρωματικές βλάβες στο δέρμα. Με το fractional cool beam laser, με παλμό pico second, μπορούμε να κάνουμε πολύ επιθετικές εφαρμογές σε βάθος, χωρίς κανένα κίνδυνο παρενεργειών.

Το fractional Pico laser ψυχρής δέσμης διοχετεύει την ενέργεια στο δέρμα σας με διόδους που μοιάζουν με μικροσκοπικές τρυπούλες φτάνοντας στις βαθύτερες στοιβάδες, χωρίς να επηρεάζεται επιφανειακά, υποχρεώνοντας τον οργανισμό σε ταχύτερη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης ξεκινώντας μια διαδικασία ανάπλασης του δέρματος από την αρχή στο σημείο όπου ήταν οι ραγάδες. Έτσι, βελτιώνεται εξαιρετικά και αποτελεσματικά το χρώμα, η υφή και η όψη των ραγάδων.

Από την στιγμή που αποφασίσαμε να καταπιαστούμε με την καταπολέμηση των ραγάδων ασχοληθήκαμε διεξοδικά, δοκιμάζοντας παρά πολλά μηχανήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πιο αποτελεσματική θεραπεία από την συγκεκριμένη για την λείανση ή και την εξάλειψη των ραγάδων. Στην κλινική μας, έχοντας ήδη εμπειρία 3 ετών με το συγκεκριμένο laser, έχουμε λειάνει και εξαφανίσει ραγάδες σε παρά πολλές περιπτώσεις, με τεράστια επιτυχία.

Συνήθως απαιτούνται από 2 έως 8 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 3-4 εβδομάδων. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από το δέρμα, τον οργανισμό σας αλλά επίσης και το χρώμα των ραγάδων, καθώς οι κόκκινες φεύγουν πιο εύκολα από τις παλιές άσπρες. Κάποιες φορές μπορούν να γίνουν συνδυαστικές εφαρμογές με άλλες θεραπείες erbium yag ή ακόμα και άλλων laser ανάλογα την περίπτωση. Το κάθε πρωτόκολλο που ακολουθούμε είναι εξειδικευμένο ανάλογα με την περίπτωση του ενδιαφερόμενου.

Καλέστε μας σήμερα
για ένα ραντεβού

210 3630306-7

Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα χαρούν να συζητήσουν
μαζί σας και να σας ενημερώσουν για τις τελευταίας
τεχνολογίας υπηρεσίες μας.

Καλέστε μας σήμερα
για ένα ραντεβού

210 3630306-7

Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα χαρούν να συζητήσουν μαζί σας και να σας ενημερώσουν για τις τελευταίας τεχνολογίας υπηρεσίες μας.

Ενδιαφέρεστε για κάποια Υπηρεσία μας;

Στείλτε μας email και θα σας απαντήσουμε σύντομα