Θερμολιπόλυση: Πως λειτουργεί, σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται

Θερμολιπόλυση: Πως λειτουργεί, σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται

Δεν χρειάζεται να υπάρχει έντονο πρόβλημα για να δείτε διαφορά στο σώμα σας. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο, χωρίς πόνο, χωρίς νυστέρι και γρήγορο. Η συνεδρία κάθε φορά διαρκεί από 15′ έως 30′, ανάλογα την περίπτωση και το σημείο του σώματος.

Εισχωρεί σε βάθος, καίγοντας το λίπος χωρίς όμως να καίει το δέρμα. Εξαλείφει την έντονη κυτταρίτιδα, την όψη φλοιού πορτοκαλιού και καταστρέφει τα λιποκύτταρα, με απόλυτη ακρίβεια, στα σημεία του σώματος που επιθυμούμε.

Η εφαρμογή γίνεται μέσω των 4 χειρολαβών οι οποίες τοποθετούνται κατάλληλα στα σημεία που επιθυμείται να δράσει η θεραπεία. H ενέργεια μεταφέρεται από τις υψηλής ισχύος διοδικές μονάδες μέσω του διαχυτήρα από ζαφείρι. Αυτή είναι η σωστή ισορροπία της διαμορφωμένης ενέργειας IR και της ψύξης για να φτάσει, ώστε να διατηρήσει  τη βέλτιστη θερμοκρασία επεξεργασίας η οποία είναι 45-47°C.

Οι περιοχές που μπορεί να εφαρμοστεί η Θερμολιπόλυση είναι:

  • Μπράτσα
  • Κοιλιά
  • Γλουτοί
  • Οπίσθια
  • Πλαινά σημεία σώματος
  • Εσωτερική πλευρά ποδιών (προσαγωγοί-γόνατα)

Τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται σε 25 με 35 μέρες μετά την εφαρμογή και το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται σε 3 με 4 μήνες μετά. Η θεραπεία χρειάζεται 3-5 συνέδριες σε κάθε περιοχή που το έχει ανάγκη. Αν σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις το τοπικό πάχος είναι συσσωρευεμένο και επιμένει, η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί μετά από 2 μήνες. Η θεραπεία θερμολιπόλυσης γίνεται ακόμα πιο αποτελεσματική αν συνδυαστεί με άλλες εφαρμογές που μπορούμε να σας προτείνουμε ανάλογα με την περίπτωση σας.